Lakás eladó

Budapest XII. ker., Alkotás utca - Németvölgy
112.900.000 Ft
€ 286.533
3 szoba 3 szoba
95 nm 95 nm
1 fürdő 1 fürdő

Lakás eladó

Budapest XII. ker., Alkotás utca - Németvölgy

Leírás

Kizárólag Irodánk kínálatában!

Eladó egy 2019-ben teljeskörűen felújított lakás. A patinás, 1927-ben épült házban található lakásban minden új, ebbe beletartozik a víz, -gáz és az elektromos hálózat is. A lakás legkorszerűbb anyagokkal elvégzett megújításának teljes dokumentációja elérhető. A lakás Németvölgy, a XII. kerület frekventált helyén található. A parkolás a ház előtti utcán ingyenes.

A lakás K-Ny fekvésű, így minden napszakban napfényes. Minden helyiség ablakkal rendelkezik, ahonnét panorámás kilátás tárul elénk. A függő folyósóra kizárólag 3 lakás tulajdonosai léphetnek be, a lépcsőház ajtaja kulcsra zárt. Ezen belül is szélső lakásról van szó, így egy saját kültéri területtel is rendelkezik. A lakáshoz tartozik egy 2 m x 3,7m -es betonozott, frissen festett pince tároló. A szigetelésről Hofstadter ablakok, belső multipor réteg és egy egyedileg gyártatott bejárati ajtó gondoskodik. A redőnyök elektromosan állíthatóak, az ablakok rolós szúnyoghálóval szereltek. A bejárati ajtó acélból készült, amely garantálja biztonságot. A lakáshoz saját kémény tartozik, amely bélelt, így korszerű kondenzációs kazán biztosítja a fűtést és a meleg vizet. A teljesen új elektromos hálózat kiépítése lehetővé tette azt, hogy mindenhol különleges hangulatvilágítás található, amely led fények szín szerint változtathatóak is. Az energia hatékonyságnak köszönhetően a lakás rezsije nagyon kedvező. A társasház folyamatosan karbantartott, jó állapotú. Minden burkolat magas minőségű, nagy kopás állóságú. A konyhai mozaik csempe prémium kategóriás üvegmozaik. A beltéri ajtók és bútorok egyedi gyártású, minőségi termékek. A gardróbszekrényekben ruhalift található. A teljesen gépesített konyhában Bosch főzőlap és mosogatógép, Bauknecht páraelszívó és egy magyar nyelvű menüvel is rendelkező Kitchen Aid sütő található. Megegyezés szerint akár a Samsung hűtő és az LG mosógép is maradhat.

Kérdés esetén keressenek minket bizalommal!

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Vevőink részére a közvetítés díjmentes.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Összes mutatása

Tulajdonságok

Ref.:
54489
Állapot:
Felújított
Emelet:
4
Lift:
Van
Fűtés:
Egyéb egyedi (Gáz, Konvektor)
Egyéb helyiségek:
pince
Összes mutatása

Energetikai tanúsítvány

Ennél az ingatlannál az energetikai tanúsítvány folyamatban van
Építés éve:
1927

Vegye fel velünk a kapcsolatot

* Ez a mező kötelező
Franchisee
Dodici Quartiere Kft.
1126 Budapest, Márvány utca, 44.
1126 Budapest, Márvány utca, 44. XII. kerület Németvölgy - XI. kerület Sashegy
Hétfő-Péntek: 09:00-19:00,Szombat: 09:00-13:00

Munkatársaink


  • Gábor Tóth
    Irodatulajdonos

  • Csatári Mihály
    Irodavezető
Franchisee
Dodici Quartiere Kft.
1126 Budapest, Márvány utca, 44.
Tecnocasa Group Logo

Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

árfolyam 06/09/2024
EUR 394.02 HUF

cégünk

Elérhetőségeink

2024 Gruppo T.F.M. Szolgáltató Zrt. - P. IVA 27421275-2-42 - 1068 Budapest, Király utca 102.. Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

Adatvédelmi irányelvek | Cookies tájékoztató